kritikák

2014. november 08. 11:40 - Mumia

Beharangozó

Üdv, mindenkinek, aki ide tévedt.

Az oldalon főként videójátékokról rántom le a leplet. A közeljövőben először régebben írt, és máshol megjelent tesztjeimet fogom itt publikálni, de nem kell megijedni, nem csak ősrégi játékokról lesz szó, hanem aktualitásokról is.

A korai bejegyzéseket inkább csak történelmi hitelesség kedvéért teszem ide, ezek sem terjedelemben, sem minőségben nem reprezentatívak.

Néha elő fog fordulni offtopic bejegyzés is, erre lehet számítani, de a terep nagyrésze a játékoké lesz.

Az itt megjelenő tesztek a szubjektív véleményemet tükrözik, sokan nem fognak velem egyetérteni, de ez nem baj. Ha ellenvélemény van, szívesen várom kommentbe, de az üres tartalom nélküli gyűlölködést kerüljük.

Ha valamiben szerinted nagyon nincs igazam, írd le mi az, és miért nincs igazam. Az ilyen kommenteket szívesen várom,nem az a célom, hogy a saját véleményem fogadtassam el mindenkivel univerzális igazságként, hanem az, hogy elgondolkoztassak, és ne csak pozitív oldala látszódjon a játékoknak, ugyanis még a legjobbaknak is van árnyoldala. De ha csak a szellemi képességeimet becsmérli valaki, akkor arra nem fogok reagálni, sőt várhatóan törölni is fogom a hozzászólást.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://madblog.blog.hu/api/trackback/id/tr826877723

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
kritikák
süti beállítások módosítása